Surnuaed

Goresoed – Asülum (2013)

by on sept.16, 2013, under Arvustused

goresoerdGöörlfrend ootab bussi…

Vist ootab siiamaani. Goresoerd on sellest aru saanud. Asülum on nagu mingi lootusetu igatsus. Göörlfrend sõitis teises suunas ja jättis soerdi kuivale. Naerab peeglisse ise sisimas nuttes. Depressiivsus slipknoti maski taga.

Ma tunnistan, et Asülum on hea album. Siin on tõesti väga häid lugusi: “Uppunud Loomade Varjupaik”, “Surnud Siber”, samuti nn hitid “Asülum” ja “Kuningas Direktor”. Jäävad kummitama. Need repliigid – “Sa ju tead, aastakümneid on kogunenud tuska”, “super-ego teispool lauda”. Need repliigid lähevad üldkäibesse. Nii nagu mu esimene lause juba läinud on…

Purustatud peegli ees klouni maski kandev varjatud depressiivsus.

7/10


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Otsid midagi?

Kasuta allolevat vormi sisu otsimiseks:

Ikka ei leia midagi? Võta meiega ühendust!

Viidad

Mõned veebilehed mida me julgeme soovitada...