Surnuaed

Shit-Core & Metal

by on mai.26, 2011, under Üritused, Uudised

Maikuu 28. päeval saab Polymeri Kultuuritehases (Madara 22) toimuma ekstraordinaalselt koleda olemisega üritus, mis kannab igati asjakohast nime Shit-Core & Metal. Oma võikustega astuvad rahva ette RajFAjh (Rus), Morgues’ Last Choice (Est) & Massive Ejaculation (Rus) ning Tervishoiuametil oleks arukas eelnevalt väljastada noot toimuva nõrganärvilistele mittesobivuse kohta.

Et oma hallollust enne laupäeva mitte liigselt kurnata, siis kopipeistin tuima näoga Feissbuukist leitud kollektiive lühitutvustavad inglisekeelsed sõnakogumid:

About ‘RAjFAjH’:
Rajfajh officially appeared in January 1991, since then studio POdSOi was releasing albums in variety of styles with no break. We list only the most specific: black metal, grindcore, ambient, noise, punk. So today a group can’t stay in one direction, introducing several programs.

About ‘Massive Ejaculation’:
Ex-pro-wrestler Phil Monopolka started doing noise in a deep 1993, few old school drone acts and harsh noise actions were played during the period and over 100 tapes were made.
The next volume started when he turned mad pride in the UK, made few retarded acts and widely played around UK and Europe. Over 150 tapes were made.
He played with C.C.C.C, Smell & Quim, Merzbow, Evil Moisture, Sudden Infant, Whitehouse and loads more. Also he did some wrestling shows and starred as Ebonic Prophet in a sitcom called “Wild Roses Grow”
Massive Ejaculation is a mental shitcore act he runs when stopped doing noise and turned into more inept psychiatric categories.
In 2011 with few more people he made retarded shitnoise band called Claudia Shitter, which is a replica to another pissnoise band his friend run in London – called Litter Shitter and the reference to a bloke from Glasgow made male act called Kylie Minoise. The band itself consists of most inept noisers could ever be found, looks like toxic avengers and sounds like playing guitar with the oven mitts.
Currently lives in St. Petersburg, Russia with lovely wife, kid and population of owls.

Algallikas, mis varustatud ka kohaste veebiviidetega asub siin.

Idanaabritele sekundeerib nelja-aastase lavapausi üleelanud kohalik mükoduo Morgue’s Last Choice, mis plaanib laias laastus tunnise eeskavaga süstida kohalviibijaisse arvestatava koguse lehkavat muskariini. Väikse eelmeki sellest saab alljärgneva videootilise pildi avitusel:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Ühesõnaga saab 28. mai õhtupoolik kohalolijaile olema muskariinist läbitõmbunud, higine, haisev… Kuid mäherdust õndsust tekitav…

Uksed koleduste kambrisse avanevad 21.00 ja sissepääsemine tuleb lunastada 4 euroraha eest.

:, , , ,

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Otsid midagi?

Kasuta allolevat vormi sisu otsimiseks:

Ikka ei leia midagi? Võta meiega ühendust!

Viidad

Mõned veebilehed mida me julgeme soovitada...